Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Re: Propulsions resultat stryks Av loke 1 V75: Tyska robotspelen Av jajjan V86: Re: Jaxon V.S. Av Leffe Pallo
 32st bra spelare ska bli 16st stjärnor
Postat av: jiwa2012-04-17 21:33:07

Vi är framme i gruppfinaler och återigen så är det många intressanta och spännande matcher som ska avgöras. Personligen känns det som denna form (ej prövad) verkar vara väldigt populärt men samtidigt är det tråkigt för dom som åkte ut men ändå vill tävla.

Personligen kan jag bara kort säga att jag klurar på en ännu bättre upplägg nästa gång men som vanligt så säger jag inte mer nu utan kommer att inkomma med en överraskning även kommande gång.
Så mycket som att det kommer att bli det bästa upplägget kan jag lova utan att säga för mycket:-)

Ska vi ta lite tankar och odds inför helgen matcher.

(1) Zerdana- (32) JohanM 1,65-2,75

Zerdana går fram som en maskin som den favorit han är. Visar inga svagheter och är klar favorit. JohanM som också var seedad har gjort det bra så här långt utan att imponera. Att slå från underläge och inte ha något att förlora kanske kan bli JohanM vinnarkoncept.

(2) Calle sr- Dalumbois 1,95-2,05

Calle sr blir favorit på gamla meriter men Dalumbois har visat tokform och jag tror att det här blir en av omgångens hårdaste matcher. Calle som har 3st oavgjorda men vunnit alla ändå visar att systemen som oftast är genomtänkta. Svårt att sia men vinnaren kommer gå långt sedan tror jag.

Jiwa- (30) Ted 2,10-1,90

Ted har egentligen bara haft en dålig omgång men sedan varit jämn och säker och det kan säkert bli avgörande. Personligen tänker jag inte ge mig och ju längre tävlingen leder ju farligare lär jag bli. Men Ted får ses som en liten favorit i en öppen match

Minna-Mickej1 1,95-2,05

Bägge dessa ståtar med 3 raka segrar vilket är imponerande. Minna får ses som en knapp favorit där en av dessa bra spelare måste lämna efter omgången. Gissar i alla fall att det bli hård pluggning av bägge spelarna vilket borgar för en kanonmatch.

Hassem- Garanterat 1,95-2,05

De möttes i första mötet och då blev det en kanonmatch i form av 6-6. Hassem gick den långa vägen och har imponerat och Garanterat har lyckats med bragden att ta 3segrar på sudden och är i final på det. Det imponerar självklart men jag det blir garanterat en bra och jämn match.

(6) SO-Hecke 2,00-2,00

Årets kanske jämnaste match där bägge har 3 raka segrar och det kommer återigen bli en toppmatch med spelare av klass. Även om SO match mot Leffe tagit på krafterna så tror jag SO repar sig och lägger full fokus till helgen. Hecke behöver ytterligare en bra omgång för ta sig vidare

Länsman- (26) Danisch 2,10-1,90

Länsman har 3raka men imponerar inte och även så gäller det för Danisch men även om han började bra med 6 respektive 5rätt i de första omg. Danisch är en liten favorit även om jag tror att spikarna kommer att avgöra detta möte.

(8) Dalski-Thommy 1,95-2,05

Bägge spelarna att ta sig till final men på 4 omgångar har ingen av spelarna fått 5 rätt i någon omgång. En av de svagaste grupperna så här långt och segraren i denna match måste upp ett par snäpp för att överleva nästa match då det blir tuffare motstånd.

Travfonden-Zerberus 2,05-1,95

Zerberus kommer som en av de mest formtoppade spelarna med 6-6 de senaste omgångarna. Travfonden kommer efter en hård kamp från förra matchen och lär få kämpa hårt denna gång. En av toppmatcherna att se fram mot.

Pluffse- Gnu1964 1,75-2,25

Ytterligare ett möte mellan två formsvaga kort. Att Gnu lyckats vinna 2 raka matcher med 3-1 vilket är en bragd i sig. Gnu1964 är säkerligen att ta 4 rätt för ha en chans och frågan om formen hinner komma till dess? Omg1 var gruppen den bästa men efter det har gruppen varit kallare än en frys.

Bonbon-Soutside 2,30-1,70

Tre raka även om det ej varit så bra på slutet för Soutside. Bra kapacitet och har förmågan att kunna ha toppar. Bonbon tar sig vidare till gruppfinal tack vare WO när han själv hade 2 rätt. Det höjer oddset men mörkade han formen tro?

(21) Travdvärgen-Nafets 1,50-2,85

Sätter man en V7a och den ger över 100lakan så är man kung. Ska bli riktigt kul och se vad som händer i denna match. Nafets 3 raka och håller en jämnhet som få och travdvärgen har inte råd med någon bottennapp. Men 7rätt är respekt och klar favorit är han.

6rätt-(20) Bridgeman 2,05-1,95

Bridgeman blir en liten favorit i match som kommer bli hård. 6rätt började bra men fått sämre omgångar på slutet. Bridgeman har varit bortrest och lämnat in rader från utlandet och nu när han är hemma så blir han ännu farligare.

King Cobra-Mammamu 2,05-1,95

Mammamu har visserligen 3 raka men imponerar inte. King Cobra har gått den långa vägen men borde vara taggad för uppgiften. Svårt att spekulera utgången men Mammamu får se som en knapp favorit i en öppen match.

(15)Efterhandaren- (18) Pank 2,05-1,95

En på pappret riktig bra match. Pank har 3 raka och har varit jämn. Efterhandaren även han 3raka men haft det lite tuffare på slutet och få se som en liten underdog i denna match. Taktisk spelas väntas i denna match

(16)Pyxman-Ozzi999 2,10-1,90

Ozzi får nog ses som favorit med tanke stigande form och gått självförtroende. Pyxman har ju 3aka matcher med 4 rätt varje gång som inte imponerar men segrarna har varit ett faktum. Rolig och spännande match i alla fall.

Mvh jiwa

Svar på detta inlägg
     Re: 32st bra spelare ska bli 16st stjärnor - JohanM - 19/4 13:31:06
     Re: 32st bra spelare ska bli 16st stjärnor - 6rätt - 18/4 12:05:27

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:92
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2020 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar