Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: DD drag Av Biggus V75: Re: Måndagsdraget klar. Av jajjan V86: Re: Khalid Av Masen
 Re: Svar angående reglerna
Postat av: Danisch2012-05-04 00:19:06

...jag för egen del hade lite tankar/funderingar som jag inte var helt på det klara med vad som gällde om man kollar reglerna, förstår nu helt och hållet hur du tänkte Jiwa när du satte upp reglerna för att om man hade samma antal rätt att det då ska avgöras av inspelade pengar, är helt med på vad du vill åt!

Sedan vill jag för egen del följa med hela den kår här på forumet som hyllar dig, dina medarbetare som driver denna tävlingsdel på forumet, det är ett jättejobb ni alla lägger ner och ska bli jäkligt skoj att se vad nästa tävling kan tänkas ha för upplägg, hoppas ni bara orkar med!

Kul också att du kämpar dig kvar, ev möts vi i en semi, då jäklar ska du få tufft motstånd, oavsett om jga ämnar lämna in raden eller ej :)


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:169
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar