Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: Emilia Leo Av spiken V75: Re: Carna Sensei B12 Av jajjan V86: Re: V86 systemet Av Björnland
 Förslagssummering
Postat av: Porthos2012-07-26 10:11:27

Har läst förslagen, och jag anade ju att ämnet skulle utmana den ironiska kreativiteten - ingen av oss vet kan ju veta vilka som kommer, och då kan det kanske kännas tryggare att skoja om Professorn, Benny Haag m.fl.

Erkänner dock att det skulle ha varit roligt med åtminstone något förslag på vilka vi verkligen vill se på de ansvarsfulla posterna att leda travets spelbolag den närmaste framtiden.
För den bistra sanningen är ju att nya cheferna att påverka det även för oss, oavsett om vi är hästägare eller spelare (eller bådadera).

Tyvärr är risken att vi kanske kommer att sätta fnisset i vrångstrupen när utnämningen är klar, och t.ex. Niclas Andersson slår sig ner på chefsstolen...

Här är några kandidater som media föreslagit:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article15129037.ab


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:250
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar