Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: V6 Romme Av LarsM V75: Re: Spikarna i nuläget. Av Valo V86: Re: V86 systemet Av Björnland
 Re: Angående priser osv?
Postat av: Dart Spider2013-06-18 23:28:15

Jo, som du kan läsa nedan så skrev jag också och tackade för den snabba rättningsservicen. Liksom att jag upprepat uttryckte min uppskattning inför initiativet till tävlingen. Tänkte väl mest bara att du som startade igång tävlingen även skulle ta den i mål genom något slags bekräftat slutresultat från dig. Publicerat här. Men gott så om du mejlat vinnarna då.

Men framförallt så tycker jag som sagt att du kunde redogjort för vinstfördelningen när deadlinen var satt, och du ändå var in här och konstaterade, när det nu var pengar inblandade. Ringa förvisso men alltid något som bör redovisas innan oavsett kan jag ju tycka i alla fall, och inte för att jag misstror dig på något vis, men inte minst så då du ju deltog själv.

mvh


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:330
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar